El director de la Fundació amb el Fòrum Carlemany en el debat sobre la cultura de l'esforç

Ahir, el director de la Fundació Tutelar, Josep Maria Solé, premi Falcó Carlemany 2014, va ser un dels participants en el debat sobre la cultura de l'esforç, organitzat pel Fòrum Carlemany en el marc dels 10 anys de la seva jornada anual, celebrat al Palau de Congressos de Girona. El periodista Jordi Basté, soci d’honor 2015, va conduir la tertúlia participada pels socis d’honor i premis Falcó de Carlemany al llarg d’aquests 10 anys: Joaquim Nadal, soci d’honor 2008, Muriel Casals, sòcia d’honor 2012, Xavier Rubert de Ventós, soci d’honor 2013, Joaquim Vidal, Falcó de Carlemany 2008, i Pilar Albareda, presidenta d’ASTRID21 Falcó de Carlemany 2015.  L'esforç i la passió, juntament amb la creativitat, la voluntat d'aprendre dels altres i compartir són algunes de les actituds claus per assolir els objectius, segons  els participants del debat. L'acte es va obrir amb una peça musical d’Astor Piazzolla, el "Cafè 1930", interpretada per un duet del Conservatori de Música de Girona, en record dels tres companys de Mimasa i BDF Natural Ingredients que van perdre la vida el passat mes de març a l’accident d’avió. Francesc Planas, president de Fòrum Carlemany, va destacar la tasca feta pels grups de benchmarking.  
El director de la Fundació amb el Fòrum Carlemany en el debat sobre la cultura de l'esforç

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.

La Fundació Support-Girona està acreditada amb l'ISO 9001:2015